[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gastouder Delft

Woon je in Delft en ben je op zoek naar een gastouder? Dan biedt KidsConnect de oplossing. Wij zijn een Gastouderbureau met de focus op regio Haaglanden en Rijnmond. Bij ons vind je dus altijd een gastouder in Delft!

Waarom gastouderopvang?

Gastouderopvang biedt vele voordelen. Gastouders werken in kleine groepjes kinderen. Hierdoor krijgt krijgt jouw kind veel persoonlijk aandacht van de gastouder. Bij een gastouder zitten maximaal 6 kinderen in een groep. De leeftijden variëren van 0 tot 13 jaar.

Vaste gastouder in Delft

Met een Gastouder in Delft hebben jouw kinderen altijd een vertrouwd gezicht in een huiselijke omgeving. Dit staat het meest dichtbij het vertrouwde gevoel dat een baby of kindje nodig heeft.

Gastouder aan huis

De opvang vindt plaats in het huis van de gastouder of bij gewoon bij jou thuis in Delft. Je kan zelf de gastouder kiezen. Dit geeft het voordeel dat de opvang in de buurt van jouw huis of werk is. Een gastouder aan huis biedt als voordeel dat jouw kinderen na school gewoon met hun vriendjes  kunnen spelen. Dit geeft natuurlijk een lekker vertrouwd gevoel. Maar het biedt ook gemak.

Weinig Reistijd

Werk of woon je in Delft? Onze gastouders in Delft zitten altijd dichtbij jou in de buurt. Hierdoor ben je minder reistijd kwijt. Dit is in de meeste gevallen zeer prettig.

Flexibel af te spreken aantal uren en tijden

Gastouders zijn vaak heel flexibel. Zo kunnen zij een keertje komen koken als je samen met jouw partner even een avondje uit wilt. Ook in het weekend zijn er mogelijkheden bij sommige gastouders.

Kennismaken

Je kan altijd direct met de gastouder contact opnemen en gaan kennismaken, we weten hoe belangrijk dat is. Ga naar het gastoudersoverzicht en stuur een berichtje aan de desbetreffende gastouder om een afspraak te maken om eens kennis te maken. Als er een klik is zullen wij het verder voor je oppakken.

Kosten en tarieven

Via ons rekenmodel kunt u gemakkelijk en snel uitrekenen wat de kosten zijn van een Gastouder in Delft.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]