[vc_row][vc_column width=”1/3″][us_image image=”733″ size=”full” el_class=”teamfoto”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Hellen Verweij Kanters

Goedendag,

Ik ben Hellen Verwey. Moeder van 2 volwassen dochters en trotse oma.
Ik ben 15 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang en in het onderwijs. Ik ben in het bezit van LKC (leidster kindercentra) diploma en ik heb pedagogiek gestudeerd. Tevens ben ik gediplomeerd voorschoolse coördinator en gecertificeerd Piramide en Kaleidoscoop leidster.
Ik heb 10 jaar peutergroepen gedraaid en ben voorschoolse coördinator geweest, daarna ben ik 5 jaar werkzaam geweest als adjunct directrice van een basisschool in Den Haag.

In mijn gastouderopvang De Bonte Bengels heb ik 10 jaar met heel veel plezier de opvang van heel veel kinderen verzorgd waarvan de laatste jaren met Via Onzz en Nathalie van Straalen alles mijn bemiddelaar. Toen Nathalie mij vroeg om samen met haar Via Onzz verder op de kaart te zetten heb ik deze kans met beide handen aangepakt omdat ik de manier van werken van Via Onzz als gastouder altijd als erg prettig heb ervaren en ik dit andere gastouders ook wil laten ervaren.Vooral de persoonlijke aanpak spreekt mij erg aan. Inmiddels werk ik 4 dagen per week als bemiddelingsmedewerker bij Kidsconnect. Ik bemiddel tussen de gast -en vraagouders in Den Haag, Rijswijk, Nootdorp, Delft, Westland, regio Rotterdam, Ridderkerk, Nieuwerkerk a/d IJssel, Capelle a/d IJssel, Gouda, Barendrecht, Vlaardingen, Schiedam, Zoetermeer en Leidschendam. En ik ben altijd op zoek naar professionele gastouders die ook graag met ons bureau willen samenwerken.

Je kan mij bereiken op maandag t/m donderdag op 06-12152417 of via hellen@https://www.via-onzz.nl/wp-content/uploads/2022/06/7e92c3a0-674a-3f07-a62e-c825d7dbce7b.jpg.nl

Graag tot snel!
Groeten Hellen[/vc_column_text][us_btn label=”Terug naar het team” link=”url:%2Fhet-team%2F|||” style=”6″ css=”%7B%22default%22%3A%7B%22font-size%22%3A%2215px%22%7D%7D” custom_width=”200px”][/vc_column][/vc_row]