[vc_row][vc_column width=”1/3″][us_image image=”735″ size=”full” el_class=”teamfoto”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Nathalie van Straalen

Goedendag, even in een kleine notendop wie ik ben. Ik ben Nathalie van Straalen, eigenaresse van Via Onzz, maar ook moeder van Jax & Liam en partner van Fedde.

Ik heb mijn hele leven al met kinderen gewerkt. De volgende opleidingen gevolgd SPW 3 en 4, Leraar basisonderwijs. Daarnaast een lange loopbaan gehad in de kinderopvang Begonnen met bijbaantjes op de buitenschoolse opvang, daarna gegroeid naar vaste medewerker op een buitenschoolse opvang, assistent leidinggevende en als laatst leidinggevende geweest van meerdere locaties kinderdagverblijf/ buitenschoolse opvang.

In 2011 heb ik kennis gemaakt met de gastouderopvang toen ik bij GGD Rotterdam veel gastouders moest bezoeken/ inspecteren. Toen mijn opdracht daar afliep en ik wat ervaring had met gastouders en met gastouderbureaus dacht ik alleen maar: wat die gastouderbureaus doen dat kan ik beter. Daarom ben in 2012 een gastouderbureau gestart.

Begin van 2016 en eind 2019 ben ik ook moeder geworden, heel leuk. Alleen heb je wel je handen vol aan een kleintje. En dan kan je niet de kwaliteit leveren die je normaal gesproken wel had kunnen leveren.  Dus daarom ben ik gaan samenwerken met Hellen. Later ook met Nathalie en Mirella. Ik ben superblij met deze samenwerking. Wij zijn de perfecte mix van alles. Kennis, kundig, enthousiast, passie, mogelijkheden zien, persoonlijk. Kortom een top team.

Je kan mij bereiken op 0639007696 op via info@https://www.via-onzz.nl/wp-content/uploads/2022/06/7e92c3a0-674a-3f07-a62e-c825d7dbce7b.jpg.nl 

Graag tot snel!

Groetjes Nathalie[/vc_column_text][us_btn label=”Terug naar het team” link=”url:%2Fhet-team%2F|||” style=”6″ css=”%7B%22default%22%3A%7B%22font-size%22%3A%2215px%22%7D%7D” custom_width=”200px”][/vc_column][/vc_row]