[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gastouder Den Haag

Woon je in Den Haag en ben je op zoek naar een gastouder? Dan biedt KidsConnect de oplossing. Wij zijn een Gastouderbureau met de focus op regio Haaglanden en Rijnmond. Bij ons vind je dus altijd een gastouder in Den Haag!

Waarom gastouderopvang?

Gastouderopvang biedt vele voordelen. Jouw  kind heeft altijd een vertrouwd gezicht om zich heen en krijgt veel persoonlijk aandacht van de gastouder. Bij een gastouder in Den Haag zitten namelijk maar maximaal 6 kinderen per groep. De leeftijden variëren van 0 tot 13 jaar.

Flexibel af te spreken aantal uren en tijden

Gastouders zijn vaak heel flexibel. Zo kunnen zij een keertje komen koken en kunnen sommige gastouders ook in het weekend werken. Zo kan jij met je partner of vrienden een avondje op stap!

Waar zitten de gastouders in Den Haag?

In ons gastouderoverzicht kan je precies zien waar een gastouder zit. Een gastouder kan in de buurt van je werk, school of huis zitten. De opvang bij een gastouder is in het huis van de gastouder of bij de ouder(s) thuis. Dit geeft jou als voordeel dat de gastouder altijd in de buurt is! Dit scheelt weer een hoop reistijd.

Kennismaken

Je kan altijd direct met de gastouder contact opnemen en gaan kennismaken, we weten hoe belangrijk dat is. Ga naar het gastoudersoverzicht en stuur een berichtje aan de desbetreffende gastouder om een afspraak te maken om eens kennis te maken. Als er een klik is zullen wij het verder voor je oppakken.

Kosten en tarieven

Via ons rekenmodel kan je gemakkelijk en snel uitrekenen wat de kosten zijn van een Gastouder in Den Haag.

Gastouder in Den Haag worden

Heb je passie voor omgaan met kinderen? En wil je gastouder worden in Den Haag? En heb je tijd en ruimte om voor andermans kinderen op te passen? Dan biedt gastouderbureau Kids Connect de oplossing. Door aan te sluiten bij Kids Connect heb je altijd een professionele organisatie achter zich waar je altijd op kan terugvallen. Lees meer over gastouder worden op onze gastouder worden pagina.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]