[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gastouder Rotterdam

Woon of werk je in Rotterdam? En ben je op zoek naar goede opvang voor jouw kinderen? Dan biedt een gastouder in Rotterdam de oplossing. In een vertrouwde omgeving en in een kleine groep krijgt jouw kind bij de aandacht die het nodig heeft!

Gastouderopvang in Rotterdam

In ons gastouderoverzicht kan je precies zien waar een gastouder zit. Een gastouder kan in de buurt van je werk, school of huis zitten. De opvang bij een gastouder is in het huis van de gastouder of bij de ouder(s) thuis. Dit geeft jou als voordeel dat de gastouder altijd in de buurt is! Dit scheelt weer een hoop reistijd.

De voordelen van gastouderopvang in Rotterdam

Gastouderopvang biedt vele voordelen ten opzichte traditionele opvang:

Flexibel af te spreken

Gastouders zijn vaak heel flexibel. Zo kunnen zij een keertje komen koken en kunnen sommige gastouders ook in het weekend werken. Zo kan jij met je partner of vrienden een avondje op stap!

Kennismaken

Je kan altijd direct met de gastouder contact opnemen en gaan kennismaken, we weten hoe belangrijk dat is. Ga naar het gastoudersoverzicht en stuur een berichtje aan de desbetreffende gastouder om een afspraak te maken om eens kennis te maken. Als er een klik is zullen wij het verder voor je oppakken.

Gastouderbureau KidsConnect

KidsConnect verzorgt de begeleiding van de ouder en gastouder gedurende de opvangperiode. Als ouder kan je jouw wensen kenbaar maken wat betreft de opvang van uw kind. Wij zoeken een gastouder die zoveel mogelijk aansluit bij de wensen van de ouders.

Kosten en tarieven

Via ons rekenmodel kan je gemakkelijk en snel uitrekenen wat de kosten zijn van een Gastouder in Rotterdam.

Gastouder in Rotterdam worden

Heb je tijd en ruimte voor kinderopvang? En heb je passie en plezier in het omgaan met kinderen? Dan biedt gastouderbureau Kids Connect de oplossing. Door aan te sluiten bij Kids Connect heb je altijd een professionele organisatie achter zich waar je altijd op kan terugvallen. Lees meer over gastouder in Rotterdam worden op onze gastouder worden pagina.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]